Corona Update

Beste klanten Algemene Vlaggenhandel Nederland,

Het is een onzekere tijd voor ons allemaal. Ten gevolge van het coronavirus/ COVID-19 vinden wij het van belang u te informeren over hoe we u zo goed mogelijk van dienst kunnen blijven.

Zowel op ons kantoor als in onze productielocaties volgen wij constant de adviezen van het RIVM en de overheid waardoor wij inmiddels een aantal noodzakelijke maatregelen hebben getroffen. Zo heeft hygiëne uiteraard de allerhoogste prioriteit en vermijden wij fysieke contacten zoveel als mogelijk.

Het RIVM heeft gemeld dat het virus niet via post of pakketten wordt overgedragen. Bovendien hebben onze bezorgdiensten Oegema en DHL extra maatregelen getroffen waarbij het contact tussen de chauffeur en de ontvanger uitblijft.

Mocht u het op dit moment niet prettig vinden om uw bestelling bij ons af te halen, of heeft u hiertoe de mogelijkheid niet? Kunnen wij uw bestelling natuurlijk altijd aan u, of “Blanco” direct naar uw klant verzenden zonder verdere herkenning van . Voor vragen met betrekking tot onze producten of wenst u een passend advies staan wij natuurlijk voor u klaar.

Al ruim  30 jaar is de Algemene Vlaggenhandel Nederland trots op haar trouwe klanten. Ook in deze bijzondere periode staan we graag voor u klaar. Laten we goed voor elkaar zorgen om hier met zijn allen sterker uit te komen.

Team Algemene Vlaggenhandel Nederland

Leemansweg 20

6827 BX Arnhem

026 3515313

info@vlaggenhandel.nl